vineri, 18 martie 2011

   In timp ce Japonia se sufoca, la propriu si la figurat, sub greutatea efectelor cutremurului, aliatii NATO isi vad in continuare de aplicarea planurilor de dominatie globala, mascate sub cele mai nobile intentii, de "protectie" a populatiei libiene.  Lacomia pare sa nu mai aiba limite in lumea asta sfasiata de diferentele tot mai mari intre bogati si saraci. Unde este , Doamne, trezirea spirituala despre care se tot vorbeste? Eu nu vad decat interese si-mi este tot mai greu sa vorbesc despre tot ce se intampla...


"Posibile raiduri aeriene în Libia. NATO ar putea interveni în spaţiul aerian din Libia în câteva ore, planurile militare fiind deja făcute. Informaţia a fost confirmată vineri dimineaţă şi de către purtătorul de cuvânt al guvernului francez, care a spus că va avea loc o intervenţie "în curând", fără a preciza care vor fi ţintele.



Potrivit Eurocontrol, Libia şi-a închis spaţiul aerian pentru avioanele civile străine, "până la noi ordine".
Libia a avertizat joi că orice intervenţie militară străină va periclita traficul aerian şi maritim în zona mediteraneană, ameninţând că va ataca atât ţinte civile, cât şi militare ca răspuns la acţiunea comunităţii internaţionale.
Fiul lui Gaddafi, Saif al-Islam, a declarat vineri că ţara sa nu se teme de rezoluţia ONU ce autorizează acţiunea militară împotriva Libiei, relatează Al Arabiya.
Forţele loiale liderului libian Muammar Gaddafi bombardau vineri oraşul Misrata, situat la 200 de kilometri est de Tripoli şi controlat de opoziţie, după o noapte de tiruri cu armament greu, a anunţat un purtător de cuvânt al rebelilor.
Gaddafi cere un armistiţiu cu rebelii."
 sursa: Realitatea.ro

4 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt un sustinator al politicii NATO. Totusi, in acest caz, cred ca actiunea este justa, doar ca putin cam tardiva. Nu se pune problema unei invazii a Libiei, ci doar a sustinerii rebelilor prin anihilarea unor obiective militare. Cineva trebuia sa ii ia spada din mana acestui dictator cu trecut de terorist...
    De acord insa cu caracterul de Fata Morgana al "trezirii spirituale"... Mai avem drum de facut. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorin, vom trai si vom vedea cat de dezinteresati sunt aliatii.:)
    Tocmai caracterul acestui dictator ma ingrijoreaza mai mult si riposta lui furibunda...din nou vor muri oameni fara sa stie adevarata cauza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma nu fi si tu atat de pesimista!... :)
    Ce mai conteaza cativa morti din randul prostimii in fata maretiei Istoriei? Peste cativa ani, nici macar compatriotii lor nu isi vor mai aduce aminte de ei sau de ce exact au murit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum daca stau sa ma gandesc, cine stie? Poate asa trebuie sa fie. Desi acest trebuie mi se pare de neinteles, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere